BROESLI Foundations

ontdek het pad van je ziel in het groepsprogramma

11 januari 2024 - 25 april 2024

Wat is JOUW unieke verhaal? Wat is je állergrootste verlangen? Waar ligt JOUW grootste goud nog verborgen? En wat heb je nodig om dat volop het licht te laten zien? In BROESLI Foundations trekken we vier maanden samen op. Met een intieme groep van (max. tien) avonturiers ga je op reis naar de waarheid van JOUW ziel. Zodat jij in vrijheid het leven gaat leiden wat voor jou bedoeld is. En de wereld laat zien wat jij te bieden hebt.

"Als je echt iets wilt, spant het hele universum samen om je te helpen het te bereiken" - Paolo Coelho

Deze quote uit De Alchemist van Paolo Coelho was de laatste aanmoediging die ik in 2018 nodig had om zes maanden onbetaald verlof te nemen en in mijn eentje drie maanden op pad te gaan. 


Te voet, 2000 kilometer lopend vanaf mijn ouderlijk huis in de Franse Morvan. Door dichte wouden en over stille hoogvlaktes. Tot aan Santiago de Compostella en zelfs nog verder, naar Muxia op het meest westelijke puntje van Galicië. 


En daar, waar de ondergaande zon de zee kuste begon mijn nieuwe leven.


Die pelgrimstocht markeerde de grote ommekeer. Ik liet alles achter wat ik kende, kocht een huis op mijn geboortegrond in Twente, zegde een dag later mijn baan op om volle bak voor BROESLI te gaan en won vervolgens mijn eerste aanbesteding.


Hoewel er van álles "mis" had kunnen gaan (zou er wel genoeg geld zijn? Ga ik mijn wereld in Amsterdam niet missen? Wie stel ik teleur? Lukt het me wel om in mijn eentje een bedrijf te bouwen? Hoe zal het met de liefde gaan?), verbond ik me in vertrouwen aan die prachtwijsheid van Paolo Coelho. 


Ik volgde mijn hart, nam onzekere beslissingen, maakte ongemakkelijke keuzes. Ik leerde mijn ziel verstaan. Bij iedere moedige stap werd ik ruimschoots beloond met wonderen die nog mooier waren dan ik ooit durfde te dromen. 


Op 11 januari begint BROESLI Foundations. Een diepgaand groepsprogramma van vier maanden, waarin jij het pad van jouw ziel ontdekt. Boek nu een kennismakingsgesprek of lees nog even verder om te zien wat je van deze magische reis kunt verwachten.


boek hier je kennismaking

null
img_4171

De poort naar jouw nieuwe leven

Het mooiste wonder op mijn pad zijn nog steeds de BROESLI Blokken. Ik had nooit gepland dat ze zo groots de wereld in zouden reizen. Ooit maakte ik één setje voor mezelf, om opstellingen mee te begeleiden, en voor ik het wist wilden steeds meer mensen ze bestellen. Inmiddels zijn er wereldwijd honderden sets verkocht en zijn de BROESLI Blokken een geregistreerd handelsmerk.

"Je koopt geen blokken, je koopt een heel nieuw leven...", zei een van de ondernemers die ik onlangs mocht begeleiden. Het is zo'n groot geschenk om te weten dat de BROESLI Blokken in de handen van vele trainers, facilitators en coaches hun werk doen - die op hun beurt weer vele anderen mensen begeleiden op het pad naar een gelukkiger bestaan. In de BROESLI Blokken heb ik mijn zielsmissie gevonden. Ze zullen je tijdens het groepsprogramma met óngekende ervaringen verrassen.

Stel dat álles mogelijk is, welke verandering zou jij dan het allerliefst in je leven uit nodigen?

Jij kiest je zielsmissie niet....je zielsmissie kiest jou. 

In de vier maanden dat we samen optrekken, leer ik je hoe jij de BROESLI Blokken kunt inzetten voor het manifesteren van een nieuwe werkelijkheid. We werken in het kwantumveld, het veld van oneindige mogelijkheden. Je ontdekt hoe jij kunt verbinden met datgene wat al lang in potentie voor jou aanwezig is, en wat er nodig is om dat vervolgens ook daadwerkelijk in je leven uit te nodigen. Wat heb je los te laten? En wat heb je te ontvangen?


Ben je bereid en beschikbaar voor jouw zielsmissie?


Je zult al tijdens het programma zelf grote shifts in energie ervaren, en hebt ook na het programma je leven lang een tool in handen waarmee je iedere keer nieuwe lagen van jezelf zult ontdekken. Als je wilt kun je de blokken bovendien ook toepassen in processen waarin je anderen begeleidt.


Op JOUW unieke manier. Ik leer je geen methode, geen theorie en geen protocol. Ik faciliteer een proces waarin jij het allerbeste uit jezelf naar bovenhaalt, en ontdekt hoe het is om daarmee te gaan werken. Wat er dan mogelijk wordt in je leven.

"I am not teaching you anything, I just help you to explore yourself." - Bruce Lee

Sneller - en lichter - dan verwacht ontdek je samen met de groep wat JOUW zielsmissie van je nodig heeft om jouw unieke gaven met de wereld te delen. De belofte is heel simpel: als jij doet wat jou het allermeest gelukkig maakt, dán ben jij van de allergrootste waarde voor de wereld.


Ben jij er klaar voor om JOUW eigen zielsmissie te ontdekken? Ga mee op reis in BROESLI Foundations. Boek via de knop hieronder je kennismaking van 30 minuten. Dit gesprek is de eerste stap om te ontdekken of jouw verlangens en situatie passen bij het groepsprogramma BROESLI Foundations


Ontdek oneindige mogelijkheden

Bevrijd jezelf van beperkingen en manifesteer een nieuwe realiteit die volledig in lijn is met je diepste zielsverlangens.


Transformeer je leven

Creëer een leven volgens jouw ware essentie, en zet de moedige stappen om voluit je eigen waarheid te leven.


Ontgrendel je grootste potentieel

Maak de reis naar binnen en ontdek welk goud er diep van binnen nog ligt te wachten en deel dat met de wereld.

Wat kan je van het groepsprogramma verwachten?

Wat we gaan doen

 • op 11 januari is de kick-off op een unieke locatie in Twente. Rond het vuur verbinden we met onze intentie en met elkaar als groep. Het is die dag nieuwe maan, wat een prachtig begin van een nieuwe cyclus markeert.

 • van 26-28 februari verblijven we offline voor een retreat op een andere magische locatie, verscholen tussen de krachtplekken, een vortex, kruisingen van leylijnen en ongeziene helpers in het bos: kortom een plek die je als vanzelf laat zien wat je nodig hebt. Vlak na de volle maan, de ideale tijd om écht los te laten wat niet meer dient.

 • op 25 april, in het laatste kwartier van die maancyclus, sluiten we samen af op dezelfde plek als waar we begonnen. Alleen is dan ALLES anders....

 • iedere twee weken, op donderdag van 10:00-12:00 komen we bijeen tijdens online circles
 • vier maanden lang staan we met elkaar in verbinding via de online community. Dit is de plek om te leunen, met elkaar uit te wisselen, moedige stappen te vieren. Ook kan je daar terecht met al je vragen aan mij en zal je aanvullende oefeningen krijgen ter ondersteuning van het proces.

Become more of what you truly are....

De belofte is groots. Maar het echte werk is aan JOU. BROESLI Foundations is erop gericht om je op allerlei manieren te spiegelen. Je zult je ECHTE zelf ontmoeten en laten zien aan de andere deelnemers in de groep. Dat kan soms behoorijk ongemakkelijk zijn. Durf jij je te laten zien zoals je écht bent? In volle kwetsbaarheid? Je te laten raken door een ander? Hier zit de bevrijding. Hier stroomt de liefde. 


Vier maanden lang nemen we de tijd om hiermee te experimenteren. Om te ontdekken en te voelen wat échte waarheid is. Je legt de allermooiste fundering voor een leven vanuit integriteit en authenticiteit. 


Als je all-in gaat, dan kan je het volgende verwachten:

 • een intensere geluksbeleving en gevoel van vervulling

 • fijnere relaties, veel meer lichtheid in de interactie met anderen

 • groot vertrouwen in je proces, je maakt je minder zorgen, houdt focus op wat er echt toe doet en wordt minder snel afgeleid

 • het wordt veel makkelijker en vanzelfsprekender voor je om te kiezen en handelen vanuit alignment met je zielsmissie. Dat betekent: minder hard en met meer voldoening en plezier werken, meer overvloed en vrijheid ervaren en makkelijker impact maken

 • een beter begrip van je eigen bewustzijn, het collectieve bewustzijn en hoe je daarmee kunt 'spelen'

 • je zintuigen worden krachtiger waardoor je meer geniet van schoonheid, smaak, aanraking

 • tools die je de rest van je leven zullen helpen om jezelf te observeren, steeds beter te leren en te laten zien zoals je écht bent

 • je zult steeds meer synchroniciteiten ervaren die je de weg wijzen

 • er zullen in de groep nieuwe vriendschappen ontstaan, waardoor je ook op het vervolg van je pad omringd bent met gelijkgestemden, mensen die de grootsheid van jouw ervaring herkennen.


Plan via de knop hieronder een kennismakingsgesprek. Samen onderzoeken we jouw huidige situatie, je verlangen en stemmen we af of BROESLI Foundations op dit moment voor jou de passende stap is.

Voor wie is BROESLI Foundations bedoeld?

 • Je verlangt naar diepgaande zelfrealisatie en groei.
 • Je wilt een positieve bijdrage aan de wereld leveren en bent bereid om daartoe alle kanten van jezelf te ontmoeten.
 • Je hebt een avontuurlijke en nieuwsgierige geest, en zoekt naar meer voldoening, verbinding en verlichting.
 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling en bent bereid om uitdagingen aan te gaan.
 • Je ziet de waarde van dit zielswerk en wilt daarin misschien ook zelf anderen begeleiden.
 • Je durft jezelf te laten zien in verbinding met anderen en kunt het aan om eerlijke reflectie te ontvangen.

Zowel ondernemers als niet-ondernemers zijn welkom voor dit programma.

Praktische informatie

Aanmelden kan tot 15 december via de knop hieronder of in een kennismakingsgesprek met Jorien. Na je aanmelding volgt een intakegesprek, om samen je intentie en je doelen voor het programma helder te krijgen.


 • Het aantal deelnemers is beperkt tot 10.

 • De opening circle is op 11 januari 2024 en de closing circle op 25 april 2024 - beiden op locatie in de Twentse natuur.

 • Het driedaags retreat is van 26-28 februari 2024.

 • De online circles vinden tweewekelijks plaats, op donderdagen van 10:00-12:00. 

 • Deelnemers aan BROESLI Foundations krijgen toegang tot alle content in de BROESLI Academy, met o.a. opstellingen, cursussen en masterclasses.

 • De investering is € 3600 exclusief BTW, betaling in termijnen is ook mogelijk.

 • Je inschrijving is definitief nadat je (eerste termijn) betaling is ontvangen.

 • Wil je aanvullend aan het groepsprogramma individuele begeleiding ontvangen? Deelnemers aan BROESLI Foundations kunnen losse 1-1 sessies bijboeken.

Ervaringen van klanten

"Ik ben zo ontzettend blij met wat Jorien en ik samen gedaan hebben, dat ik NOOIT meer iets anders wil dan dit. Zo wil ik werken, zo wil ik denken, zo wil ik zijn, zo wil ik leven! Dat is zo f*cking lekker Jorien!"

rinske-ter-welle
Rinske ter Welle, Eigenaar & Coach bij Keuzekunst
"Ik kreeg razendsnel inzicht in de systemen die mij op dat moment belemmerden én concrete handvatten hoe ik zelf tot dezelfde resultaten kom met inzet van de BROESLI blokken bij mijn eigen klanten. Top!"
schermafbeelding-2022-11-25-om-14-19-46
Eline Catseman, Systemisch Coach

"Jorien WEET wat ze doet. Ze put uit een diepere kennis en legt haar vinger precies op de plek waar het ongemakkelijk is. Ze doet dit een manier die aanzet tot actie. 


Ze weet verbinding te leggen met mij als mens en ondernemer en tegelijk met het zakelijke. Ze begrijpt beide werelden en kan de diepgang van beide begrijpen en invoelen.

Er kwamen zulke heldere zaken uit onze sessie naar voren. Dat aanpakken gaf direct zoveel lucht en ruimte, precies zoals we met de BROESLI Blokken te zien kregen.

Heel bijzonder wat je doet en vooral ook hoe je het doet: helder, krachtig en liefdevol."


Ewout van den Dool, CEO FlowScan
"Jorien helped me as an entrepreneur to navigate difficult situations. Being in the process of building a business you find yourself in difficult situations were it's hard to decide what route to take. There are so many scenario's and possibilities, you can feel overwhelmed. No matter how hard you try, you can't think your way out of it.

Jorien is capable of guiding you in these situations to get clarity on which route to take. She helped me to get a clear strategy in some challenging situations and for meetings. A strategy that I didn't see before, because I was stuck in the situation.

Even though I do not fully understand her skills, the results we get together are extremely valuable to me. I recommend every entrepreneur to find a guide like Jorien."
Martijn Vinke
Martijn Vinke, founder The New Drive, keynote spreker

"Jorien kan een complex gegeven met een sprankel en unbearable lightness brengen en dat geeft veel ruimte om te voelen. Ik voelde bijna onmiddellijk de beweging in mijn vraag nog voordat ik de vraag juist geformuleerd had. Zo snel kan het systeem een aanwijzing geven voor meer ruimte en speelsheid!"

madeleine-alvarez
Rinske ter Welle, Eigenaar & Coach bij Keuzekunst
"Ooh lieve Jorien, ik voel zo'n dankbaarheid voor het cadeau dat je mij gegeven hebt in afstemming. Het resoneert compleet! Voor mijn eigen proces en hoe ik zelf vanuit afstemming kan werken met jouw prachtige BROESLI blokken. Kippenvel, emoties en stroming in energie!"
Anja123
Anja Zwanenburg, Kunstenaar en Coach

Ben je klaar voor de reis van je leven?