smartmockups_ler3d5jg

BROESLI in de Media

Lees interviews, bekijk video's van gastoptredens en luister podcasts

Lees interviews

over mijn werkwijze

Bekijk video's

van gastoptredens

Luister podcasts

en leer mij beter kennen

Lees, kijk & luister

en leer mij beter kennen

Ondernemer in Wonderland

Mijn eigen podcastserie 'Ondernemer in Wonderland' is te beluisteren via verschillende platforms, zoals Spotify, iTunes en Google Podcasts. In deze podcast deel ik de waardevolle lessen die de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella mij hebben gebracht, maar je vindt er ook andere persoonlijke avonturen, verhalen over mijn ondernemersreis en wonderlijke ervaringen van de mensen die ik mag begeleiden. Iedere maandag verschijnt er een nieuwe episode van ongeveer 30 minuten. Klik op de knop om de afleveringen te beluisteren via Spotify.

Lees, kijk & luister


Te gast bij de metamorfose Podcast

van Iris Sturgeon

In deze podcast vertel ik over de hilarische en spiritueel intense ervaringen tijdens mijn reis naar Santiago de Compostela en de geboorte van mijn bedrijf BROESLI.


Te gast bij Podcast

'Uit liefde voor jezelf leven'

In deze podcast vertel ik over de BROESLI Blokken, mijn persoonlijke reis, de gaven die ik inzet in mijn werk en deelt Paula iets over de sessie die ze bij mij mocht ondergaan.


Te gast bij de Podcast

of Hope

In deze podcast vertel ik over mijn persoonlijke ondernemersreis, het ontvangen van de Bruce Lee download, het ontstaan van de blokken en mijn werkwijze.


Interview in Business Women Nederland

In dit interview lees je meer over de belangrijkste lessen die ik leerde uit mijn eigen ondernemersreis en de combinatie van ondernemers-coaching en bewustzijnsontwikkeling.


Te gast bij Podcast

'Nieuwe Geluiden'

Heel veel mooie en onverwachte cadeautjes in het leven als we alleen maar 'denken' hoe ons leven zou kunnen zijn. Wat zou het opleveren als we het durven toepassen?