1-1 begeleiding en business counseling

voor leiders en ondernemers die groots en positief impact willen maken

BROESLI is er voor purpose gedreven ondernemers en leiders die groots en positief impact willen maken.


BROESLI voor jou
Zoek je 1-1 begeleiding dan is het mogelijk om te beginnen met een losse sessie met de BROESLI Blokken. Deze sessies zijn bedoeld om jouw portal naar de volgende level van impact te openen.
We werken daarbij altijd met jouw energie als oprichter, CEO/leider, jouw purpose en hoe dat van invloed is op je business.
Van daaruit is het mogelijk om verder samen te werken met zowel persoonlijke als business vraagstukken. Plan via de button hieronder een afspraak als je wil onderzoeken wat er voor jou mogelijk is.


BROESLI voor je business

Daarnaast is het mogelijk om BROESLI in te schakelen voor het energetisch uplevelen van je business: het verhogen van de collectieve frequentie, potentie uit te nodigen en blokkades weg te nemen.


Met als doel dat jouw business met meer gemak en flow haar doelen behaalt. Als je meerdere ondernemingen runt onderzoeken we ook wat er nodig is om te zorgen dat ook de stroom in en tussen die ondernemingen lekker loopt.

Neem contact met me op om de mogelijkheden voor high frequency business counseling te bespreken.


Jorien Weterings

plan een kennismaking


"Je gaat dingen zien die je eerder niet kon zien. Dat leidt altijd tot een betere beslissing en meer zelfverzekerdheid".

Martijn Vinke | CEO & founder The New Drive

Wil jij als ondernemer jouw volste potentieel realiseren?

Waaraan wil jij bijdragen aan de wereld? Wat maakt jou zielsgelukkig? Waar geloof jij ten diepste in? Waar stroomt het wél en waar gaat het stroperig? Hoe ervaar je je zakelijke en je persoonlijke relaties? Klopt de koers van je bedrijf nog wel? Heb je het gevoel dat je álles eruit haalt wat er in zit of weet je dat je méér impact kunt maken? Mag het ook licht en makkelijk gaan? Waar hou jij zelf de rem er nog op?


 • Verbind opnieuw met je ware essentie, je zielsbestemming.
 • Ervaar een verhoogd bewustzijnsniveau.
 • Beslis vanuit volledige aanwezigheid, helderheid en creativiteit.
 • Doorbreek belemmerende patronen en beperkende overtuigingen.
 • Groei in impact en geluksbeleving door authentiek handelen.


Ik begeleid je in een proces waarbij we onderzoeken wat er onder de oppervlakte speelt.  De antwoorden op de vragen waar jij als ondernemer tegenaan loopt, komen uit de meest onverwachte hoek. Je ervaart een ander perspectief op situaties. Naarmate je meer bewust wordt van jouw éigen energie, ontdek je hoe je dat manier kunt inzetten om je doelen met gemak te behalen. Je zult merken dat dit dírect invloed heeft op de energie in jouw business. Wat mag jij nog loslaten om precies die stappen te zetten die jou een ongekende expansie laten ervaren? 

Wat levert het je op?

We raken alle aspecten van je leven: jouw business, je relaties, je gezondheid, je familie, je thuis. Wat wil gezien worden, zal gezien worden. Alles wat nodig is om de weg van jouw zielsmissie te ontwaren, komt in het bewustzijn zodat het kan transmuteren.

Eventuele blokkades op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen die we onderweg tegenkomen laat je los, zodat er ruimte ontstaat om nieuwe informatie te ontvangen.


Tijdens onze samenwerking vindt er een activatie plaats. Dat betekent dat jouw unieke heldere gaven worden geactiveerd, waardoor je steeds sneller wéét wat kloppend is. Bij de een uit zich dat in sterke lichamelijke sensaties, een ander ziet of hoort informatie die helpt bij het nemen van beslissingen of krijgt al schrijvend heldere boodschappen door. Je intuïtie wordt krachtiger en duidelijker waarneembaar. Je gaat daarnaar leven en handelen en je past dit ook toe in jouw business.


In dit diepgaande proces van bewustwording en zelfrealisatie stap je letterlijk op een nieuwe tijdlijn. En in die nieuwe realiteit ervaar je:

 • groei op alle vlakken in je leven
 • een constante geluksbeleving
 • diepe zingeving en voldoening
 • een gevoel van totale vrijheid en avontuurlijke speelsheid
 • rust en ruimte in al je relaties
 • steeds meer synchroniciteiten (ik durf het zelfs wonderen te noemen) die je de weg wijzen.


Welke nieuwe realiteit nodig jij uit in je leven en je bedrijf?

Ervaringen

"Jorien helped me as an entrepreneur to navigate difficult situations. Being in the process of building a business you find yourself in difficult situations were it's hard to decide what route to take. There are so many scenario's and possibilities, you can feel overwhelmed. No matter how hard you try, you can't think your way out of it.

Jorien is capable of guiding you in these situations to get clarity on which route to take. She helped me to get a clear strategy in some challenging situations and for meetings. A strategy that I didn't see before, because I was stuck in the situation.

Even though I do not fully understand her skills, the results we get together are extremely valuable to me. I recommend every entrepreneur to find a guide like Jorien."

Martijn Vinke, founder The New Drive, keynote spreker

"Jorien WEET wat ze doet. Ze put uit een diepere kennis en legt haar vinger precies op de plek waar het ongemakkelijk is. Ze doet dit een manier die aanzet tot actie.


Ze weet verbinding te leggen met mij als mens en ondernemer en tegelijk met het zakelijke. Ze begrijpt beide werelden en kan de diepgang van beide begrijpen en invoelen. 

Er kwamen zulke heldere zaken uit onze sessie naar voren. Dat aanpakken gaf direct zoveel lucht en ruimte, precies zoals we met de BROESLI Blokken te zien kregen.

Heel bijzonder wat je doet en vooral ook hoe je het doet: helder, krachtig en liefdevol."

Ewout van den Dool, CEO FlowScan

"Jorien kan een complex gegeven met een sprankel en unbearable lightness brengen en dat geeft veel ruimte om te voelen. Ik voelde bijna onmiddellijk de beweging in mijn vraag nog voordat ik de vraag juist geformuleerd had. Zo snel kan het systeem een aanwijzing geven voor meer ruimte en speelsheid!"

madeleine-alvarez
Madeleine Alvarez, Strategisch Consultant
"Ooh lieve Jorien, ik voel zo'n dankbaarheid voor het cadeau dat je mij gegeven hebt in afstemming. Het resoneert compleet! Voor mijn eigen proces en hoe ik zelf vanuit afstemming kan werken met jouw prachtige BROESLI blokken. Kippenvel, emoties en stroming in energie!"
Anja123
Anja Zwanenburg, Kunstenaar en Coach

"Ik ben zo ontzettend blij met wat Jorien en ik samen gedaan hebben, dat ik NOOIT meer iets anders wil dan dit. Zo wil ik werken, zo wil ik denken, zo wil ik zijn, zo wil ik leven! Dat is zo f*cking lekker Jorien!"

rinske-ter-welle
Rinske ter Welle, Eigenaar & Coach bij Keuzekunst
"Ik kreeg razendsnel inzicht in de systemen die mij op dat moment belemmerden én concrete handvatten hoe ik zelf tot dezelfde resultaten kom met inzet van de BROESLI blokken bij mijn eigen klanten. Top!"
schermafbeelding-2022-11-25-om-14-19-46
Eline Catseman, Systemisch Coach